Klimaat Neutraal Schoonmaak Bedrijf

Changing the landscape of cleaning


Green Brush Friesland is een klimaat neutraal schoonmaakbedrijf werkzaam vanuit Leeuwarden, Warten en Minnertsga door geheel Friesland. Wij bieden u een breed pakket aan milieuvriendelijke schoonmaakdiensten. Green Brush Friesland verzorgt onder andere glasbewassing, dakgootreiniging, anti spin, houtreiniging en diverse autoreinigings pakketten aan huis! Wij geloven in bijdragen in een groene wereld zonder daar meer voor te hoeven te betalen.


Hoe groen is Green Brush?
Allereerst maken we gebruik van milieuvriendelijk reinigingsproducten die biologisch afbreekbaar zijn en daarom niet schadelijk zijn voor mensen, dieren of planten.Ten tweede gaat ons team uitsluitend op de speciale Green Brush bakfiets naar onze klanten toe, we maken geen gebruik van auto's. En last but not least letten de medewerkers van Green Brush tijdens de schoonmaak werkzaamheden op het watergebruik. Bij onze innovatieve mobiele autowasstraat aan huis wordt zelfs helemaal geen water gebruikt! Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu en verlagen wij onze CO2 voetafdruk. 

 

Veel energie gebruiken wij niet, de energie wát we wel gebruiken, voor het bijvoorbeeld opladen van de batterij voor onze bakfietsen, komt uiteraard van groene energie!


KVK 63150751

Green Brush Frieland is gevestigd in Leeuwarden, Warten en Minnertsga, ons kantoor is gevestigd in Minnertsga. 

Openingstijden

Openingstijden

ma-za  maandag-zaterdag:   09:00-19:00