Klimaat Neutraal Schoonmaak Bedrijf


Hieronder vindt u een overzicht van de diensten welke wij aanbieden. Klik hier voor onze tarieven. Voor onze schoonmaak diensten gebruiken wij ecologische schoonmaak producten.


Houtwerkreiniging

Het houtwerk van uw woning heeft veel te lijden onder weersinvloeden. Dit gaat verder dan alleen de kozijnen, het betreft alle houten delen en platen aan een pand evenals dakgoten. Het regelmatig laten reinigen van uw houtwerk zorgt er niet alleen voor dat het hout er weer schoon en netjes uit ziet, het voorkomt ook aantasting van de verf en zorgt voor langdurig behoud van het houtwerk. Het is daarom aan te raden jaarlijks de houten delen van uw woning te reinigen en te behandelen.


Glazenwassen

Voordelig uw ramen en kozijnen vuil vrij. Eenmalig of schrijf u bijvoorbeeld in voor onze 2, 4 of 6 weekse abonnement. Op afgesproken dagen in deze periode komen wij bij u thuis, de dagen zijn flexibel in te plannen.


Dakgootreiniging

Voor een vaste prijs per dakgoot maken wij uw dakgoot blader- en vuil vrij. Voorkom hiermee vervelende problemen ; afvoer verstopt, goot loopt over, muur wordt nat waardoor lekkages kunnen ontstaan.


Anti-Spin

We verwijderen zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten van uw huis. Daarna behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaal ophouden. Dit alles doen we met een biologisch oplosbaar middel welke veilig is voor mens, plant en dier. Tevens veilig voor de meeste ondergronden.


Zonnepanelen

Leveranciers en fabrikanten van zonnepanelen geven vaak aan dat zonnepanelen zelfreinigend zijn. Onze ervaring leert dat zonnepanelen na verloop van tijd toch vervuild kunnen raken. De oorzaak: kleine stofdeeltjes, vogelpoep en bladeren. Het gevolg: rendementsverlies. Als de zonnepanelen niet worden gereinigd, neemt de productiviteit af en hoopt het vuil zich op tussen de aluminium frames en het glas. Het is daarom verstandig om uw zonnepanelen eens per jaar te laten reinigen.


Welke vervuiling ontstaat er op uw zonnepanelen

  • Vogeluitwerpselen
  • Zure regen
  • Chemicaliën
  • Fijne stofdeeltjes
  • Stedelijke en of industrieel gebied vervuiling van roet en metaal
  • Mos en algen
  • Bladeren
  • Zoutaanslag(kustgebieden)

Wij reinigen uw zonnepanelen zonder chemicaliën en alleen met speciaal Osmose water. In dit water zitten geen mineralen en zouten. Het laat geen witte vlekken achter op uw zonnepanelen, zodat deze optimaal kunnen presteren.

Verder werken wij alleen met professionele materialen, die geen beschadigingen veroorzaken. Want krassen verminderen blijvend uw energieopbrengst. Met een zachte borstel en Osmose water krijgen wij uw zonnepanelen perfect schoon.

Maximale werkhoogte kan bij sommige schoonmaakwerkzaamheden van toepassing zijn. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Binnenhuis reiniging

Ook de ramen en deuren aan de binnenkant van uw huis kunnen gereinigd worden door ons. 


Tapijt / vloerbedekking reiniging

Een grote klus wat vaak bewust wordt overgeslagen, echter belangrijk om toch 1 keer per jaar goed te (laten) reinigen. Wij zorgen ervoor dat alle vuilheden wat men elke dag mee neemt van buiten wordt verwijderd. De beste manier om een tapijt/vloerbedekking te reinigen is met een eco-vriendelijk schoonmaak systeem.


Ovenreiniging

Waarom tijd en moeite verspillen aan een klus welke niemand graag doet, het schoonmaken van uw oven. Zeker wanneer de Green Brush medewerker bij u thuis kan komen om dit voor u te doen. Binnen 2 uur uw oven professioneel gereinigd welke erna meteen weer kan worden gebruikt.


 

Openingstijden

Openingstijden

ma-za  maandag-zaterdag:   09:00-19:00